Systemintresserad lönespecialist som vill hjälpa våra kunder

Support Services AB

Hogia Support Services AB, en del av Hogia-gruppen, arbetar på uppdrag av Hogias bransch- och produktutvecklingsbolag med support av systemlösningar inom ekonomi-, lön- och personaladministration. Vi är en central supportverksamhet med uppdrag att stötta Hogia-gruppens övriga supportverksamheter när dessa har frånvaro i sina ordinarie supportgrupper. Vi har också en central roll när vi startar upp support för nya produkter. Utöver detta så ansvarar vi även för en utbildnings- och introduktionsverksamhet för nyanställda supportmedarbetare och säljare samt underhåller och utvecklar ”Kundtorget”, våra kunders digitala supportstöd. Nu söker vi en ny kollega. Välkommen till oss!

Om tjänsten

Vi erbjuder dig en varierande tjänst där du kommer att arbeta med supportärenden inom våra lön- och HR-produkter på uppdrag av Hogias olika branschbolag såväl som med intern support. Vi ser gärna att du är drivande i arbetet när vi startar upp support för en ny produkt och att du blir vår expert inom vissa produkter. Vårt team hjälper till när vi tar emot och utbildar nya medarbetare i kundserviceskolan. Som du säkert redan har förstått så är vi en support med extra allt! Vi hoppas att du vill vara med och tillsammans med oss fortsätta utveckla vår verksamhet. 

Är du vår nya kollega?

Vi söker en positiv kollega som har gedigen kompetens inom lön och och gärna Hogias produkter. Har du ett stort intresse och nyfikenhet för lära mer om tekniken bakom systemen så är det positivt. För att lyckas i rollen behöver du kunna arbeta självständigt och engagerat med en vilja att utveckla våra tjänster och rutiner. I vår verksamhet har vi både interna och externa kunder och därför är det viktigt för oss att du är serviceinriktad och flexibel med en pedagogisk talang. Du kommunicerar väl både muntligt och skriftligt, är lyhörd för kundens kunskapsnivå och trivs med samarbete i en kunskapsförmedlande roll.  

Låter det som en tjänst för dig? Tveka inte att kontakta oss om du har frågor. Vi arbetar med löpande urval, välkommen in med din ansökan redan idag! 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2021-08-26
Sista ansökningsdag
2021-09-25
Kontakt
Malin Thedin, Talent Acquisition Specialist, 0303-725644Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan