Kund- och försäljningsorienterad bolagschef till Hogia Byggsystem

Hogia Byggsystem AB

Är du en operativ ledare med kommersiellt fokus?  Vill du leda och utveckla vårt bolag som arbetar mot byggbranschen?

Hogia Byggsystem AB, en del av Hogia-gruppen, erbjuder branschanpassade helhetslösningar inom ekonomi, lön och personalhantering för byggsektorn. Vi har kunder i hela Sverige och vår styrka ligger i ett integrerat administrativt flöde som effektiviserar processerna hos våra kunder. Nu söker vi på Hogia Byggsystem dig som vill bli vår nya bolagschef.

Din nya roll

Som bolagschef ansvarar du för hela bolagets verksamhet, försäljning, kundvård, ekonomi och personal. Du kommer att ha en ekonom samt ytterligare fyra medarbetare med ansvar för olika verksamhetsområden som direktrapporterar till dig: kundchef/support, nyförsäljning, eftermarknad och driftsättning/implementation.

Ditt ansvar är leda och utveckla verksamheten. Med fokus på tillväxt skapar du bra förutsättningar för alla olika funktioner inom bolaget att samverka på bästa sätt för att tillsammans identifiera och driva affärsmöjligheter. Tillsammans har ni kunskap om byggbranschen och dess krav på digitala hjälpmedel. Du driver målbildsarbetet samt utvecklar både de kortsiktiga och långsiktiga affärsstrategierna. Du fångar upp de behov som finns i verksamheten, initierar utvecklingsaktiviteter och arbetar löpande med förankring inom bolaget såväl som med exempelvis produktutvecklingsbolagen, partners och branschorganisationer. Utöver att leda bolagets verksamhet så arbetar du, utifrån din profil, operativt exempelvis med försäljning för att utveckla affären.

Som bolagschef får du möjlighet till en ansvarfull och kreativ roll där du med stöd av Hogias affärsmodell, värderingar och strategi utvecklar verksamheten i ditt bolag.

Är du den vi söker?

Du har eftergymnasial utbildning och flera års erfarenhet inom försäljning och ledarskap med gott resultat. Det är meriterande om du har arbetat med IT försäljning inom byggbranschen. Som person är du coachande, kommunikativ, resultatinriktad och samarbetsorienterad med ett stort engagemang för att få andra att växa att utvecklas.

Låter det intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande så välkommen in med din ansökan redan idag, alternativt ta en kontakt med Jenny Cedervall.

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2021-09-20
Sista ansökningsdag 2021-11-07
Kontakt Jenny Cedervall, 0303-66616

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan