Systemutvecklare

Hogia Business Products AB

Hogia Business Products ansvarar i Hogia-gruppen för att driva utveckling av mjukvara inom ekonomiområdet. Vi har en bred produktflora inom klient- och webbapplikationer samt moln- och mobilappar.

Hogia Ekonomi är ett effektivt verktyg som förenklar ekonomiprocesser. Vi har stenkoll på allt från redovisning, in- och utgående fakturor till betalningar, uppföljning och analys.

Vill du arbeta med att utveckla produkter som underlättar företagares vardag? Vi har ett team med erfarna utvecklare som vill jobba med just dig. Ansök redan idag!

Om tjänsten

Vårt team består av utvecklare, testare och produktledning, alla med stor domänkunskap. Teamets uppdrag är att utveckla och förvalta våra produkter inom ekonomiområdet samt att integrera dem mot Hogias molntjänst Star. Ett spännande arbete med en välfylld roadmap gör att vi nu behöver förstärkning av ytterligare en utvecklare.


Teamet är duktiga på att dela kunskap och ser gärna att du vill vara bidragande till det. Du kommer arbeta tätt ihop med både utvecklare och testare, samt få bra stöd av vår produktledning. Vi arbetar också nära vår sälj- och supportorganisation vilket innebär att vi snabbt kan få feedback direkt från kund och har god inblick i kundnyttan för våra lösningar. Våra produkter hjälper våra kunder i vardagen, vill du vara med och bidra?

Våra klientapplikationer bygger på Microsofttekniker och är huvudsakligen skrivna i VB.Net, VB6 och C# med Microsofts SQL-server som databas. Webbapplikationer baseras på Aurelia-ramverket.

Är du vår nästa kollega?

Vi söker dig som har IT-utbildning på högskolenivå, yrkesutbildning eller jämförbar erfarenhet.
Du har även praktisk erfarenhet inom utveckling av klientbaserade applikationer inom språk som
VB6, VB.Net och C#, samt erfarenhet av MSSQL databaser och SQL frågespråk.

Vi tror att du är en lösningsorienterad utvecklare som har ett stort intresse för kundnytta och högt engagemang, samt gillar jobba i team. Teamet har all möjlighet att forma sig och lägga upp arbetet på bästa sätt gemensamt, i syfte att leverera effektivt och kvalitativt – med en positiv teamkänsla i grunden!

För att bli framgångsrik i rollen behöver du kunna kommunicera på svenska i tal och skrift.

 

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2021-10-14
Sista ansökningsdag 2021-11-30
Kontakt Linda Falk, 0721412516

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan