Senior Nätverkstekniker

Hogia Facility Management AB

Verksamhetsområde Infrastructure & Applications som är en del av Hogia Facility Management verkar för att förse Hogiakoncernens medarbetare med en säker och verksamhetsinriktad IT-funktion samt affärsstödjande interna IT-system. Det levereras tillsammans med kompletterande tjänster och med målsättningen att kunna erbjuda en service i världsklass. Vår vision är att hela tiden vara ”Steget Före”.

Vill du arbeta med it-drift i ett bolag med modern teknik och kunniga kollegor? Slår ditt hjärta lite extra för nätverk, it-säkerhet och Microsoftprodukter? Här är tjänsten för dig! 

Om tjänsten
Vi är ett team om 6 drift- och infrastrukturtekniker som behöver förstärkning av en ny kollega. Varje dag sköter vi driften för hela Hogia och ser till att det är säkert, uppdaterat och stabilt. 

Som senior nätverkstekniker arbetar du med installation, drift och underhåll av nätverksrelaterade produkter och tjänster samt är involverad i IT-säkerheten. 

Vi ligger i teknisk framkant och viljan och förmågan att lära sig nytt är självklara egenskaper. Driftgruppen säkerställer löpande att den rådande IT-miljön uppfyller de krav som finns från verksamheten. Du kommer att delta i arbetet med att förse Hogiagruppen ett genomsyrande högt säkerhetstänk inom kommunikation, serverdrift, applikationsdrift, lagring, backup och återläsning. Du har goda kunskaper av olika Windowsmiljöer, Microsoft 365, Azure, Active Directory, SQL och Windows Server.

I tjänsten ingår beredskap var sjätte vecka. 

Är du vår nya kollega? 
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom IT och minst fem års erfarenhet av att arbeta med IT-drift. För att lyckas i rollen vill vi att du har erfarenhet av nätverksteknologier och en praktisk kunskap av switchar, routrar, access-punkter, säkerhetslösningar som exempelvis brandväggar och VPN-teknik. Som nätverkstekniker arbetar du även med övervakning och felsökning i både loggar och nätverksutrustning.

Du har stor vana av att arbeta med arkitektur och design av kritiska nätverksinfrastrukturer och dess informationssäkerhetsarbete. Vi tror att du är bra på att se helheten från idé till färdigställande med budget, projektering, beställningar, installation, konfiguration, tester, driftsättning och underhåll.
Vidare är du analytisk och ser till att initiativ är väl genomtänkta.
Du har förmågan att förstå och skriva teknisk dokumentation och är serviceinriktad.

För att trivas i rollen tror vi att du har en stark känsla för ordning och struktur samt förmåga att sprida och dela kunskap. Vi är ett sammansvetsat team som arbetar tillsammans och vill utvecklas. Du är van att kommunicera muntligt och skriftligt på både svenska och engelska. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen in med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Inför tillsättande av denna tjänst kommer vi att genomföra bakgrundskontroll.

 

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2021-10-08
Sista ansökningsdag 2021-11-30
Kontakt Linda Falk, linda.falk@hogia.se

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan