Engineering Manager / Utvecklingschef - digital signeringslösning

Hogia Signit AB

Har du erfarenhet av utveckling av SaaS-tjänster i cloudmiljö?

Vi erbjuder nu dig en möjlighet att ta ansvar för utvecklingen av en ny och spännande produkt, Hogia Signit, som tar plats på den växande marknaden för digitala signaturer.


Hogia Signit
AB, en del av Hogia-gruppen, ansvarar för en av Hogiagruppens senaste produkter, den digitala signeringstjänsten Signit.


Om tjänsten

Marknaden för digitala signaturer växer i snabb takt. Hogias signeringslösning Signit är en tjänst i teknikens framkant med stor påverkan på marknadens utveckling. För dig finns det stora möjligheter vidareutveckla produkten och arbeta med nya tekniker.

Du har linjeansvar för utvecklingsteamet och leder dess arbete. Tillsammans med ditt team av utvecklare, UX och testare tar du ansvar för att förfina funktionalitet och bygga lösningar med hög teknik- och produktkvalitet.

Ni arbetar kundnära med tighta feedback-loopar vilket skapar god förståelse för hela cykeln av produktutveckling. Som ansvarig är du också teknisk representant både internt och gentemot kunder och partners, vilket innebär att du kan komma att hålla presentationer i mindre interna forum såväl som i större externa sammanhang. Teamet har stort användarfokus och hög kompetens inom modern webbutveckling.

Om dig

Vi söker dig som har en eftergymnasial examen inom IT och har arbetat flera år som systemutvecklare. Du behöver ha arbetat med, eller haft ansvar för, utvecklingen av SaaS-tjänster i cloudmiljö, ex Azure. Vidare har du goda kunskaper i C#, Typescript/Javascript och Microsoftstacken. Har du dessutom djupa kunskaper inom informationssäkerhet i allmänhet och PKI i synnerhet så är det lysande. För att lyckas i rollen behöver du vara ansvarstagande med fokus på kvalitet och användarperspektiv. Är du dessutom förtroendeingivande, kommunikativ och uttrycker dig väl på svenska och engelska så kommer det att vara dig till stor hjälp.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Välkommen in med din ansökan!


Vi erbjuder


Med moderna verktyg, vass kompetens och långsiktighet i allt vi gör, bygger vi smarta lösningar som gör skillnad för många användare. För oss är det viktigt med hållbarhet oavsett om det gäller våra produkter, lokaler eller dig som medarbetare. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter, fina förmåner och möjlighet att jobba hemifrån några dagar i veckan, om du har behov av det. 

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2021-10-15
Sista ansökningsdag 2021-11-06
Kontakt Jenny Cedervall, 0303-66616

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan