Chef Fastighetsservice till Hogia Facility Management AB

Hogia Facility Management AB

Hogia Facility Management AB är ett centralt bolag inom Hogia-gruppen där fokus är att tillhandahålla service åt de övriga 29 bolagen i Hogia-gruppen. Inom Hogia Facility Management AB finns två verksamhetsområden; Infrastructure & Applications och Maintanance & Service. Kontorsservice och Fastighetsservice ingår i VO Maintanance & Service och ansvarar för att förse medarbetarna med en trivsam och ändamålsenlig arbetsplats.

Vi söker nu vår nya chef för Fastighetsservice där du får sitta på Västsveriges kanske härligaste kontor precis intill havet!

Din roll

Som chef för RE Fastighetsservice, där två fastighetstekniker ingår, ansvarar du för att aktivt leda och planera arbetet med att underhålla och förvalta alla fasta inventarier inom Hogias lokaler så som väggar, tak, fönster, fasader, belysning, ventilation, kyla och el. Du kommer aktivt arbeta med den långsiktiga förvaltningsplanen samt utvecklingsprojekt tillsammans med andra nyckelpersoner inom bolaget.

Du ansvarar även för det säkerhetsmässiga skalskyddet som kameraövervakning, larm och inpassering, branddetektering och brandskydd och ser till så att utrymningsrutiner finns på plats och årligen övas.

I ditt ansvarsområde ingår även den yttre miljön så som grönyteunderhåll, parkering och vinterväglagsunderhåll.

Arbetsuppgifter i urval

  • Förvaltning av fastigheter och uppföljning av besiktningar enligt krav och regelverk
  • Underhåll av fastigheter
  • Personalansvar, i dagsläget för två personer
  • Framtagning och uppföljning av budget
  • Ansvar för Styr- och reglerteknik, Kyla, el och ventilation samt Skal- och brandskydd
  • Kontakt med leverantörer och avtalsförhandlingar

Vem söker vi?

För att lyckosamt axla rollen som chef för fastighetsservice på Hogia behöver du vara en strukturerad och flexibel person med initiativförmåga och hög servicekänsla.

Du bör ha gedigen kunskap och erfarenhet från både teknisk och kommersiell fastighetsförvaltning. Vi tror att du har arbetat minst 5 år med förvaltning på en ledande position som inkluderat personalansvar där du uppvisat fina ledaregenskaper. Du bör även ha vana av långsiktig strategisk planering inom förvaltningssegmentet.

Du har vidare även god ekonomisk förståelse och erfarenhet av att planera och följa upp budget. På Hogia Facility Management erbjuder vi service i världsklass i varje möte med våra kunder – det är därför avgörande att du är lyhörd och duktig på att kommunicera.

Om Hogia- gruppen och vårt erbjudande

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från sociala aktiviteter. Vi stödjer flera olika sociala aktiviteter som bland annat Hogias egen löparklubb, konstförening och kör. Utöver detta så pågår förstås även andra mer spontana aktiviteter. Vi erbjuder även fina förmåner, trivsamma lokaler och god gemenskap.

Passar denna beskrivning in på dig? – Tveka då inte att söka denna nyckelroll till Hogia. 

Välkommen med din ansökan!


Ansökan
Vid denna rekrytering samarbetar Hogia Facility Management AB med Croisette Human Capital. Du ansöker via deras hemsida och hittar annonsen här. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Caroline Hertin, caroline.hertin@croisette.se eller
0709 – 64 07 10

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde
Löneform
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2021-11-03
Sista ansökningsdag 2021-12-01

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan