Vi söker dig som kan lön!

Hogia Small Office AB

Hogia Small Office AB

Hogia Small Office AB, en del av Hogia-gruppen, erbjuder småföretagare lättanvända, effektiva och flexibla lösningar för bokföring, fakturering och lön. Vi hjälper småföretagaren att fokusera på utveckling av sin verksamhet istället för att lägga tid på krånglig administration. Vi söker nu en nyfiken och engagerad person som vill bidra till vår fortsatta tillväxt. Vill du göra vardagen enklare för småföretagare?

Om Tjänsten

Vi söker en supportmedarbetare på Hogia Small Office med lön som specialkompetens. För oss är det viktigt att skapa en bra kundupplevelse för våra kunder, både via telefon och mail. Du kommer att aktivt jobba med kundvårdande arbete och merförsäljning samt hjälpa våra kunder med programrelaterade frågor kopplat till deras ekonomi- och lönesystem. Du kommer att få möjlighet till kompetensutveckling, samt driva olika projekt i arbetet med att hela tiden förbättra vår support och ge en bra kundupplevelse.

 

Är du vår nya kollega?

Vi tror att du har en bakgrund inom löneområdet eller motsvarande utbildning inom lön och ett intresse för service och problemlösning. Har du tidigare arbetat med support eller har en bakgrund som småföretagare så är det meriterande. Då vi stöttar och hjälper våra kunder med deras ekonomi och lönesystem är det positivt om du har ett intresse av IT. Vi ser att du är bekväm med att prata i telefon och har ett pedagogiskt sinne samt uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift. 

Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen in med din ansökan!

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan redan idag!

 

 

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2022-01-12
Sista ansökningsdag 2022-02-12
Kontakt Lina Hedenberg, 072-4015389

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan