Produktägare till nästa generation HR Produkter

Hogia HR Systems

Vill du vara med och utveckla framtidens HR system? Vi söker en produktägare till en av Open HR-familjens nya produkter!

Hogia HR Systems AB, en del av Hogia-gruppen, utvecklar och förvaltar Hogias HR-produkter med huvudfokus på att ta fram den nya generationens digitala stöd för lön och HR-processer.

Om tjänsten

Som produktägare för OpenHR Medarbetare kommer du att vara med och utveckla navet för Hogias samtliga HR-produkter, medarbetarregistret, och vidareutveckla ny smart funktionalitet där målet är att bygga lösningar som förenklar och automatiserar HR-arbetet för våra användare.

Du är väl insatt i vad som krävs för produktens kommersiella framgång och förstår HR-områdets utmaningar, både avseende lag- och myndighetskrav såväl som kundönskemål. De bästa lösningarna blir till genom dialog och för oss är samarbete nyckeln till framgång. Du kommer att ha många kontaktytor, både internt och externt, i syfte att samla in information och bjuda in till dialog för att produkten utvecklas åt rätt håll i rätt tid. Du förädlar krav och idéer, prioriterar och fattar beslut, du ansvarar för produktens road map, tar fram produktstrategier och skapar tydlighet kring vad som skall göras för att nå målen och för att säkra leveranser som genererar nytta till våra slutanvändare.

I teamet ingår utvecklingsansvarig, fem utvecklare och två testare, produktspecialist och scrum master. Vi arbetar agilt, och samarbete och diskussioner i teamet är det mest framgångsrika sättet att lösa problem och säkerställa att utvecklingen av våra produkter drivs på ett effektivt och kvalitetssäkrat sätt. Vi erbjuder dig en spännande roll i en kreativ och familjär arbetsmiljö där vi hela tiden strävar emot att ligga i framkant vad gäller både teknik och kompetens. Hos oss finns goda möjligheter att utvecklas vidare.

Om dig

Detta är en roll för dig som trivs bäst mellan tekniken och användarna där du skapar de bästa förutsättningarna för produktutvecklingen. Du drivs av att utveckla HR processer till enklare, smartare och mer lättillgängliga med digitala lösningar.

Vi arbetar med agila utvecklingsteam, så erfarenhet inom agil arbetsmetodik och processer är viktigt. Du är lyhörd och kommunikativ med förmåga att prioritera, konkretisera och driva processer. Du är en stark relationsbyggare och kan formulera budskap för en publik med blandad teknisk förståelse. Det kommer naturligt för dig att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter – en lagspelare som skapar tillit och engagemang.

Ta chansen att bli en del av ett produktbolag med lång erfarenhet, som står inför en spännande tid med stora satsningar framöver. Låter det intressant? 

Välkommen in med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan redan idag, eller hör av dig om du vill veta mer.

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2022-05-03
Sista ansökningsdag 2022-05-31
Kontakt Jenny Cedervall, Talent Acquisition Manager, 0303-66616

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan