.NET utvecklare

Hogia AB

Hogias 40 års erfarenhet inom programvaruutveckling har gett oss en unik position i teknisk framkant, och nu storsatsar vi på nästa generation programvaror. Vi bygger ett helt molnbaserat ekosystem av produkter inom Lön/HR, Ekonomi och Transport.

När vi bygger tjänster i vår molnmiljö använder vi huvudsakligen microservices, .Net, C#, MSSQL och webbramverket Aurelia. Vi arbetar med helautomatiserad CI/CD, DevOps och mycket mer. Våra tjänster omfattar förutom systemutveckling även arbete med automattester för att kunna leverera med god kvalité. Teamen arbetar agilt och du kommer att ha nära kontakt med produktägare, produktspecialister, UX och scrum master. Det finns ett tjugotal utvecklingsteam inom Hogiagruppen så här finns mycket samlad kompetens och vi tror på att dela kunskap. Som team jobbar vi tillsammans, hjälper varandra och tar ett gemensamt ansvar för våra produkter.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i ett väletablerat företag med teknik i framkant. Förutom en roll som ger dig möjlighet att utveckla kvalitativa system med stor kundnytta kommer du att få arbeta i ett företag med en god gemenskap och hög kompetens. Vi har som team stora möjligheter att påverka teknikval, implementationer och vägen framåt för våra applikationer. Vi jobbar ständigt med att bli duktigare på det vi gör och har stort fokus på kompetensutveckling, både i form av föreläsningar och workshops men också som en naturlig del i vårt samarbete inom teamet. Eftersom vi är ett produktbolag med fokus på långsiktighet har vi möjlighet att bygga riktigt bra produkter med en god kundnytta och hög säkerhet, något som gör arbetet roligare.

Är du vår nya kollega?

Tjänsten kan anpassas efter din erfarenhetsnivå. Är du en senior utvecklare, så har vi komplexa problem att utmanas av. Är du en junior utvecklare, då har vi mycket kunskap i teamet som vi gärna delar med oss av och hjälper dig att utvecklas. Jobbar du inom webutveckling idag söker vi framförallt efter följande: 

• C# inom .Net eller .Net Core
• Javascript/typescript
• Javascriptramverk, tex react/angular/aurelia eller liknande
• WebApi

Finns det även kunskap inom dessa områden är det ett plus:
• Azure
• Microfrontend
• Entity Framework

Som person trivs du med att jobba i team och delar gärna med dig av kunskap till dina kollegor. Kanske vill du på sikt utvecklas inom Hogia? Det tycker vi är extra positivt. Kommunikation och dokumentation sker på svenska, därför är det viktigt att du behärskar svenska både skriftligt och muntligt.

Låter det intressant? Välkommen in med din ansökan!

Kontakta oss gärna om du har frågor. Vi arbetar med löpande urval. 

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2022-05-10
Sista ansökningsdag 2022-06-12
Kontakt Jenny Cedervall, Talent Acquisition Manager, 0303-66616

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan