Har du erfarenhet av ekonomi och intresse för teknik?

Hogia Industrial Systems AB

Har du utbildning eller erfarenhet av ekonomiarbete och är tekniskt intresserad? Vi är ett glatt gäng på 12 personer som gillar allt från Golf och Padel till friluftsliv och trädgårdsfix. Vi har nära till skratt och en fin gemenskap – vi söker nu en ny stjärna till vårt team!  

Hogia Industrial Systems AB ingår i Hogia-gruppen och erbjuder ekonomi-, löne- och personalhantering för medelstora till stora företag inom branschen tillverkande industri och transport. Vårt mål är att kunna erbjuda våra kunder en unik branschkunskap och välanpassade produkter. Med våra tjänster och programvaror hjälper vi till att bygga en infrastruktur som bidrar till att skapa flöden av kunskap och information i företag och organisationer.

 

Om tjänsten

Tjänsten utgörs till största del av att hjälpa och guida kunderna i Hogias Ekonomisystem, med allt från enklare användarfrågor till komplexa felsökningar. Du kommer att ha daglig kontakt med kund via telefon, mail och direktuppkopplingar. Vi ser även att du arbetar proaktivt och utför egna konsultationer i supporten, samt håller i utbildningar och visningar för nya kunder.  
För att kunna ge våra kunder bästa tänkbara service krävs det att vi som jobbar här ständigt håller oss uppdaterade med den senaste utvecklingen inom vårt kompetensområde och våra produkter. Därför arbetar vi fortlöpande med utbildning, kompetensutveckling och tar hjälp av varandra inom bolaget, såväl som av den breda kompetens som finns inom Hogia-gruppen. 

Är du vår blivande kollega?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av ekonomi, gärna redovisning, och troligen en eftergymnasial utbildning i botten. Det som kännetecknar dig är din höga servicenivå och din förmåga att förstå kundernas problem. I rollen som supportmedarbetare har du också stor nytta av ditt kommunikativa och pedagogiska sätt. Du trivs bäst i en roll där du får utnyttja din analytiska förmåga och har en lösningsorienterad inställning till problem. Det en fördel om du har en teknisk kompetens eller åtminstone att du är intresserad, orädd och nyfiken på att lära dig mer kring teknik. För dig som vill ta mer ansvar på sikt finns det många möjligheter inom Hogia att vidareutvecklas. Tycker du detta låter roligt och spännande - då ska du söka till oss!


Att jobba hos oss 

Med moderna verktyg, vass kompetens och långsiktighet i allt vi gör, bygger vi smarta lösningar som gör skillnad för många användare. För oss är det viktigt med hållbarhet oavsett om det gäller våra produkter, lokaler eller dig som medarbetare. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter, fina förmåner och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan, om du har behov av det.

Välkommen in med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag!

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2022-06-09
Sista ansökningsdag 2022-07-10
Kontakt Lina Hedenberg, 072-4015389

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan