Vi söker dig med sinne för ekonomi och service

Hogia Support Services AB

Nu finns en möjlighet för dig som är serviceinriktad och lösningsorienterad, samt har kompetens inom ekonomiområdet att starta din karriär på Hogia!

Vi rekryterar nu till Hogias Kundserviceskola, där du får en bred och gedigen individuell introduktionsplan, som är utformad så att du ska få bästa möjliga förutsättningar att inleda ditt arbete som Supportspecialist inom ekonomi hos oss på Hogia. I planen ingår utbildning i våra produkter, supportupplärning i tre steg, samt goda möjligheter till nätverkande - allt för att du ska få en så god grund som möjligt att stå på inför att du tar nästa steg ut i ett av våra branschbolag!

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i något av våra branschbolag efter en tids introduktion i Hogias Kundserviceskola. Våra branschbolag säljer och erbjuder kundstöd för Hogias systemlösningar inom lön-, personal- och ekonomihantering. Våra kunder är medelstora till större bolag med komplexa systemlösningar och kunniga användare. De vänder sig till oss i första hand med kvalificerade frågor relaterade till processer kopplade till vårt ekonomi-/affärssystem. För att kunna ge våra kunder bästa tänkbara service krävs det att vi som jobbar med supportfrågor ständigt håller oss uppdaterade med den senaste utvecklingen inom vårt kompetensområde och våra produkter. Därför arbetar vi kontinuerligt med utbildning, kompetensutveckling och tar hjälp av varandra inom bolaget såväl som av den breda kompetens som finns inom Hogia-gruppen. Vår service är en avgörande del i våra kunders upplevelse av Hogia som systemleverantör. Det är ett givande och roligt arbete tycker vi som jobbar här. Vi hoppas att just du tycker att det låter spännande och vill bli en viktig del i vårt team.

Är du vår blivande kollega?

Vi söker dig som har erfarenhet av redovisning och ekonomi, vilken du har skaffat dig genom några års arbetslivserfarenhet eller genom utbildning. Har du erfarenhet av att arbeta i Hogias system så är det meriterande.

Utöver dina kunskaper och erfarenheter lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad, flexibel och initiativtagande samt kunna kommunicera väl på svenska i tal och skrift. Det är också viktigt att du har en teknisk nyfikenhet och en vilja att lära dig.

Att jobba hos oss 

Med moderna verktyg, vass kompetens och långsiktighet i allt vi gör, bygger vi smarta lösningar som gör skillnad för många användare. För oss är det viktigt med hållbarhet oavsett om det gäller våra produkter, lokaler eller dig som medarbetare. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter, fina förmåner och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan, om du har behov av det.

Välkommen med din ansökan! Tveka inte att höra av dig om du har frågor angående tjänsten.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan redan idag.


 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2022-06-14
Sista ansökningsdag 2022-07-31
Kontakt Lina Hedenberg, 072-4015389

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan