UI-designer

Hogia Infrastructure Products AB

Om oss

Vi är ett IT-företag i Stenungsund som har lång erfarenhet av att utveckla mjukvara inom HR/lön, ekonomi och transport. Dessutom är vi just nu mitt uppe i utvecklingen av nästa generations produkter, vilket ställer höga krav på användarupplevelse och ger oss möjlighet att tänka nytt och kreativt.

Vi ser just nu ett ökat behov av att få in kompetens kring formgivning och söker därför ytterligare en UI-designer som vill utvecklas vidare. Vi är idag 15 kollegor inom UX och UI som arbetar i olika team och projekt där vår kunskap behövs, men har också gemensamma tillfällen när vi samarbetar och delar kunskap. Vi utvecklar kontinuerligt vårt arbete och vår designprocess och hoppas att just du vill vara med och bidra. Du kommer att få stort inflytande i formgivningen och därmed finns chansen att göra ett stort avtryck på våra produkter och chans att göra stor skillnad.

Om tjänsten

Ditt övergripande fokus kommer vara att ta ett större grepp kring arbetet om våra produkters formgivning, för att lyfta dem rent visuellt och interaktionsmässigt. Du tänker nytt, tänker om och förverkligar, gällande både framtida och nuvarande applikationer. Vi arbetar främst med Figma.

I din vardag har du många samarbetsytor, förutom med designteamet även med utvecklingsteam och produktägare, och i din roll så kommer du att arbeta konsultativt och långsiktigt mot flera bolag inom Hogia-gruppen, inledningsvis inom transportområdet.

Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har en gedigen kompetens inom området och är trygg i din yrkesroll. Du har en relevant eftergymnasial utbildning och har arbetslivserfarenhet som UI-designer, digital designer eller grafiker.

Om du har kunskaper inom webprogrammering är det ett plus.

Som person har du ett gott sinne för detaljer, men kombinerat med en förmåga att vara effektiv. Du driver självständigt dina frågor framåt och tycker om att kommunicera, argumentera, presentera och inspirera med din skaparglädje och kompetens.

Ett axplock av vad du får hos oss: 

Kompetensutveckling & utbildning: du har möjlighet att avsätta tid varje vecka för din kompetensutveckling. Vi har gemensamma utbildningar, innovationsdagar och bjuder gärna in externa föreläsare. 

Flexibelt: hos oss finns möjlighet att jobba hemifrån några dagar i veckan. 

Välmående: hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter. 

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan! Skicka gärna med en länk till din portfolio. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2022-06-21
Sista ansökningsdag 2022-08-10
Kontakt Linda Falk, 0721412516

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan