Utvecklare som vill bygga framtidens lönesystem

Hogia HR Systems

Med siktet inställt på att förenkla vardagen för företag bygger vi nu nästa generations system för lön och HR - vill du vara med och bygga vassa lösningar i ett gott team? 

Vi är ett utvecklingsteam med höga ambitioner, trevlig stämning och med samarbete i fokus. De produkter vi ansvarar för finns att läsa om här. Vi har som team stora möjligheter att påverka teknikval, implementationer och vägen framåt för våra applikationer. Vi jobbar ständigt med att bli duktigare på det vi gör och har stort fokus på kompetensutveckling, både i form av föreläsningar och workshops men också som en naturlig del i vårt samarbete inom teamet. Eftersom vi är ett produktbolag med fokus på långsiktighet har vi möjlighet att bygga riktigt bra produkter med en god kundnytta och hög säkerhet, något som gör arbetet roligare. Nyfiken på det dagliga arbetet? Vi jobbar främst med:

  • C#
  • Microservice-arkitektur
  • MSSQL
  • CosmosDB
  • TypeScript
  • Aurelia
  • Azure

Kompetensutveckling & utbildning du har möjlighet att avsätta tid varje vecka för din kompetensutveckling. Vi har gemensamma utbildningar, innovationsdagar och bjuder gärna in externa föreläsare. Som nyanställd utvecklare så inleder du din anställning med några veckors introduktionsutbildning för att få en bra start. 

 Flexibelt hos oss finns möjlighet att jobba hemifrån några dagar i veckan. 

Välmående hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter. 

Är du vår nya kollega? 
Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta med utveckling inom Microsoft .Net, C# och har fokus på att skriva högkvalitativ kod. Du har kanske inte erfarenhet från alla de tekniker vi arbetar med, men du har istället en vilja att lära dig och är inte rädd för att ställa frågor. Du trivs med att arbeta i team och dela kunskap med dina kollegor. Kanske vill du på sikt utvecklas inom Hogia? Det tycker vi är extra positivt. Kommunikation och dokumentation sker på svenska, därför är det viktigt att du behärskar svenska både skriftligt och muntligt.

Nyfiken på att veta mer? Kontakta linda.falk@hogia.se, eller ännu bättre, skicka in din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2022-06-20
Sista ansökningsdag 2022-07-20

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan