Har du erfarenhet av lön eller ekonomi och gillar kundservice?

Hogia Public Systems AB

Hogia Public Systems AB erbjuder systemlösningar för ekonomi-, löne- och personalhantering till företag inom främst skola, vård och omsorg. I vår verksamhet är vi 13 personer där alla jobbar som ett team för att ge våra drygt 600 kunder den bästa servicen. Vi behöver nu förstärka vårt team med en driven och serviceinriktad supportansvarig, är det du? Ansök redan idag!

Om tjänsten

I rollen som supportansvarig ansvarar du för vårt supportteam som idag består av fem personer. Din främsta uppgift är att vägleda dina medarbetare i deras egen kompetensutveckling och att effektivisera rutiner samt arbetssätt så att vi vägleder våra kunder på bästa sätt. Du kommer själv att vara delaktig i supporten vid behov och stötta upp genom att besvara via telefon, mail och webbuppkopplingar kvalificerade frågor från våra kunder. Det finns även utrymme att stötta våra säljare om de behöver hjälp vid pre-sale eller hålla i egna konsultationer med kund. 

Är du vår nya kollega? 

Vi söker dig som vill ansvara för det viktigaste vi har på Hogia- vår kundsupport. Du är utåtriktad och service minded och vill utvecklas i ditt ledarskap. För att trivas i rollen är det viktigt att du gillar om att arbeta med människor och tycker om att ständigt utvecklas och lära dig nya saker. Det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap och har haft personalansvar i tidigare arbeten. 

Vi tror att du antingen har en eftergymnasial utbildning inom lön eller ekonomi alternativt om du har arbetat praktiskt med löne- och/eller ekonomiprocessen. Har du dessutom arbetat inom  verksamheter som skola, vård eller omsorg är det ett stort plus. 

Låter detta som din nästa utmaning? Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, tveka därför inte att skicka in din ansökan! Har du frågor eller funderingar? Kontakta Malin Bergström för mer information 0303- 72 56 44. 

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2022-09-19
Sista ansökningsdag 2022-10-10
Kontakt Malin Bergström, 0303-725644

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan