Erfaren fullstackutvecklare till Hogia HR Systems

Hogia HR Systems AB

Med siktet inställt på att förenkla vardagen för företag bygger vi nu nästa generations system för lön och HR - vill du vara med och bygga vassa lösningar i ett gott team?

Vi söker nu en erfaren fullstackutvecklare som vill bidra och stärka upp kompetensen i ett av våra utvecklingsteam inom HR området. Teamet arbetar självständigt enligt DevOps och ansvarar för hela processen från design, utveckling, leverans, drift och övervakning. För att hela tiden bli bättre och utveckla oss själva och våra processer har teamet tillgång till en Agil coach som kontinuerligt utmanar och peppar teamet. Vi arbetar i små team men har ett brett samarbete med Hogias över 100 utvecklare. Vi ser gärna att du aktivt vill delta i våra teamöverskridande forum som hanterar bland annat arkitektur, säkerhet, web m.m. Vi arbetar idag främst med:

  • React, Aurelia
  • TypesScript, Eslint
  • Jasmine, Cypress
  • .NET, C#
  • Azure
  • Microservice
  • Entity Framework
  • SQL Server


Kompetensutveckling & utbildning -
Vi har fokus på kompetensutveckling, i form av både föreläsningar och workshops men också som en naturlig del i vårt samarbete inom teamet. du har möjlighet att avsätta tid varje vecka för din kompetensutveckling. Vi har gemensamma utbildningar, innovationsdagar och bjuder gärna in externa föreläsare.

Flexibelt - hos oss finns möjlighet att jobba på distans någon eller några dagar i veckan.

Välmående - hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter. Vi har även egen klubbar för bl.a. golf, discgolf, löpning m.m.


Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med fullstackutveckling och har fokus på att skriva högkvalitativ kod. Du trivs med att arbeta i team och dela kunskap med dina kollegor. Kanske vill du på sikt utvecklas inom Hogia? Det tycker vi är extra positivt. Kommunikation och dokumentation sker på svenska, därför är det viktigt att du behärskar svenska både skriftligt och muntligt.

Nyfiken på att veta mer? Kontakta Jenny Cedervall 0303-666 16, eller ännu bättre, skicka in din ansökan redan idag!

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2022-10-21
Sista ansökningsdag 2023-01-01
Kontakt Lina Hedenberg, 072-4015389

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan