Digital Copywriter

Hogia Service AB

Vill du arbeta med ett etablerat varumärke i ett expansivt bolag som tänker långsiktigt?

Söker du en ny utmaning inom marknadsföring och har en fallenhet för att skriva effektfulla texter? Tilltalas du av tanken på att vara i ett sammanhang där du får mycket inflytande och stora möjligheter att påverka?

För första gången söker vi nu en medarbetare som vill axla rollen som vår digitala copywriter, är det du? Ansök redan idag! 

Är du vår nya kollega?

Vi tror att du som söker har några års arbetslivserfarenhet inom copywriting och relevant eftergymnasial utbildning inom området. Du är kommunikativ och har en förmåga att knyta an och underhålla kontaktytor både internt och externt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du behärskar SEO - Search Engine Optimization- vilket innebär att kunna formulera texter som är sökbara och kan hittas av Google. 

Eftersom att du kommer vara vår enda copywriter är det viktigt att du tänker strategiskt, är idéstark och ansvarstagande. Du behöver vara organiserad och ha förmågan att planera och strukturera upp ditt arbete och således leverera på utsatt tid. Slutligen söker vi dig som har en naturlig fallenhet för det skrivna språket och älskar en riktigt effektfull copyrad! 

Om tjänsten

Vår relativt nystartade inhousebyrå ”Marketing & Communication” har i uppdrag att driva och utveckla marknadsföring och kommunikation för hela Hogia-gruppen. Det är en verksamhet som i nära samarbete med Hogia-gruppens säljbolag, produktbolag samt Hogias ledning ska se till att vi får maximal effekt av våra marknads- och kommunikationsinsatser och aktivt bidrar till ökad varumärkeskännedom och försäljning. Vi behöver nu växla upp vårt marknadsarbete ytterligare en nivå för att spegla den moderna, kunskapsbärande verksamhet med högklassiga molnlösningar som vi har, i syfte att fortsätta hjälpa företag att utvecklas. 

I rollen som digital copywriter kommer du att vara ansvarig för att producera olika typer av texter som kommer att användas i kommersiellt syfte till bland annat kundbrev, kunskapsartiklar, digitala kampanjer och lanseringar samt till vår hemsida. 

Eftersom att den här tjänsten är ny kommer du ha stora möjligheter att påverka hur rollen kommer att utformas efter dina styrkor och intresseområden. Du kommer ha ett tätt samarbete med vår Art Director och övriga specialister på vår marknadsavdelning. 

Att jobba hos oss 

Med moderna verktyg, vass kompetens och långsiktighet i allt vi gör, bygger vi smarta lösningar som gör skillnad för många användare. För oss är det viktigt med hållbarhet oavsett om det gäller våra produkter, lokaler eller dig som medarbetare. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter, fina förmåner och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan, om du har behov av det. Gillar du att samtala över en kopp kaffe har du över 650 kollegor på plats som gärna vill veta mer om dig. 

Låter detta som din nästa utmaning? Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, tveka därför inte att skicka in din ansökan! Har du frågor eller funderingar? Kontakta Malin Bergström för mer information 0303- 72 56 44. 

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2023-01-25
Sista ansökningsdag 2023-02-25
Kontakt Malin Bergström, 0303-725644

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan