Kvalitetsansvarig - Vi söker dig som vågar testa!

Hogia Infrastructure Products AB

Vill du vara ansvarig för vårt viktiga område kvalitet? Ta chansen nu, var med och forma test- och kvalitetsmetoder hos oss på Hogia Infrastructure Products! 

Vad kan vi erbjuda dig? 

I rollen som kvalitetsansvarig finns det stora möjligheter att få vara med och bryta ny mark inom kvalitet och testning. Hogia har redan satsat över en miljard på att bygga upp ett komponentbaserat ekosystem i molnet med siktet inställt på framtiden. Molnplattformen utgör infrastrukturgrunden i nästa generations lösningar från Hogia. Detta är ett drömjobb för dig som vill påverka och nätverka för att driva frågor i vårt framtida arbete inom kvalitet. 

Vem är du?

Om vi säger orden "våga testa nya saker" hoppas vi att du känner igen dig. I denna roll är det viktigt att kunna sprida sin erfarenhet inom test och kvalitet, vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom relevant område. Har du tidigare arbetat flera år med testautomation, agilt arbetssätt eller utvecklingsverksamhet tror vi att du är kandidaten för oss.

Vi söker dig som vill tillhöra vårt team om tre skickliga och erfarna personer som erbjuder både högt i tak och god stämning. Vi är utvecklare med säkerhets- och testautomationsinriktning som gärna delar kunskaper med varandra och hoppas nu att du vill utvecklas vidare tillsammans med oss. För att trivas i rollen är du en person som gillar att nätverka, för att kommunicera krävs det god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Är du dessutom driven och nyfiken hoppas vi att du vill arbeta i vårt team!

Om tjänsten

I rollen som kvalitetsansvarig kommer du att ha ett övergripande ansvar för kvalitet och testning inom Hogia Star. Rollen innehar en stor frihet som innebär att du själv kan forma arbetet som du vill. Några exempel på uppgifter som kan ingå i rollen är: 

  • Driva och vara delaktig i olika plattformsövergripande forum 
  • Förbättra kvaliteten genom kris- och driftstörningsövningar 
  • Vara delaktig och drivande i arbete kring ISO27001 
  • Aktivt arbeta med shift-left strategi för testverksamheten 
  • Ta utrymme för eget lärande för att hålla sig i framkant inom test och kvalitet 

Vi jobbar utefter agila principer och erbjuder en vardag där du får möjlighet att arbeta med nästa generations programvaror på en övergripande nivå. För oss är det viktigt att du utmanas, trivs och mår bra på jobbet! Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter, underbar havsnära arbetsmiljö och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan. 

 

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2023-03-06
Sista ansökningsdag 2023-04-03
Kontakt Filippa Isaksson, 0764-921138

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan