UI Designer

Hogia Infrastructure Products AB

Har du öga för design? Välkommen att forma framtidens produkter tillsammans med oss!


Vi har lång erfarenhet av att utveckla mjukvara inom HR/lön, ekonomi och transport. Nu är vi mitt uppe i utvecklingen av nästa generations produkter, vilket ställer höga krav på användarupplevelse och ger oss möjlighet att tänka nytt och kreativt. Det är här du kommer in i bilden!

Vi vill förstärka vårt designteam med kompetens kring formgivning och söker därför en UI designer som vill utvecklas vidare. Du kommer att få stort inflytande i formgivningen och förväntas göra avtryck på våra produkter och får chans att göra skillnad.

Inom UX och UI är vi 14 kollegor som arbetar i olika team och projekt där vår kunskap behövs, men vi har också gemensamma tillfällen när vi samarbetar och delar kunskap. Vi utvecklar kontinuerligt vårt arbete och vår designprocess och hoppas att just du vill vara med och bidra.


Om tjänsten

Ditt övergripande fokus kommer vara att ta ett större grepp om arbetet kring våra produkters formgivning, för att lyfta dem rent visuellt och interaktionsmässigt. Du tänker nytt, tänker om och förverkligar, både gällande framtida och nuvarande applikationer. Vi arbetar främst med Figma. I din vardag har du många samarbetsytor, förutom designteamet så jobbar du nära utvecklingsteam och produktägare. Du kommer att få ett stort nätverk internt och arbetar konsultativt och långsiktigt mot flera produktutvecklingsbolag inom Hogia-gruppen.

Ett axplock av vad du får hos oss:

Kompetensutveckling & utbildning: du har möjlighet att avsätta tid varje vecka för din kompetensutveckling. Vi har gemensamma utbildningar, innovationsdagar och bjuder gärna in externa föreläsare.

Flexibelt: hos oss finns möjlighet att jobba hemifrån några dagar i veckan.

Välmående: hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter.


Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har en gedigen kompetens inom området och är trygg i din yrkesroll. Du har relevant eftergymnasial utbildning och har arbetat som UI-designer inom mjukvaruutveckling. Det är ett plus om du även har kunskaper inom webprogrammering.  Som person har du ett gott sinne för detaljer, kombinerat med en förmåga att vara effektiv. Du driver självständigt dina frågor framåt och tycker om att kommunicera, argumentera, presentera och inspirera med din skaparglädje och kompetens.

Välkommen in med din ansökan! Skicka gärna med en länk till din portfolio. Vi arbetar med löpande urval.

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2023-05-16
Sista ansökningsdag 2023-06-18
Kontakt Jenny Cedervall, 0303-66616

Sök jobbet

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan