Systemutvecklare till vårt molnbaserade ekonomisystem

Hogia Business Products AB

Om tjänsten

Vi söker en person som vill vara en del av vårt kompetenta och härliga team, som vill vara delaktig i att förvalta, förbättra och vidareutveckla vårt molnbaserade ekonomisystem. 

Utmaningen i vårt team är att bygga ett ekonomisystem som ska vara hållbart i framtiden. Vi har ett stort fokus på användarvänlighet, enkelhet och automatisering. Vi i teamet ser att maskininlärning och ”Augmented Intelligens” är vägen fram för att uppnå dit vi vill komma med vår produkt. I teamet värdesätter vi en hög kvalitet i det vi levererar och flera av våra komponenter används även av andra team på Hogia.

I perioder kommer du att vara delaktig i uppdrag och projekt som en del av ett annat
team eller i samarbete med ett annat team, något du ser som positivt. 

Det finns stora möjligheter för dig att växa inom teamet och ta en
ledande roll. Du uppmuntras till att dela med sig av sina tankar och idéer och bidra till
givande och gemensamma diskussioner rörande utveckling, arkitektur, generella lösningsförslag,
förbättrat samarbete. 

Tekniker vi arbetar med är främst .Net Core och framework c#, Typescript, Azure Functions, MS Sql server, CosmosDB och Aurelia. 

Är du vår nya kollega? 

Vi söker dig som har erfarenhet av att utveckla tjänster i en mikrotjänstarkitektur, och vana av Microsofts utvecklingsmiljö. Du har god förståelse för kommunikation mellan webbtjänster och det är ett extra plus om du har utvecklat tjänster som driftats i Microsoft Azure. I tillägg till din erfarenhet så söker vi en engagerad medarbetare med ett genuint intresse för utveckling och ny teknik, som delar med sig, sprider entusiasm och lyfter andra. Du ser vikten av att skriva lösningar med god kvalité där testbarhet är en viktig del. 
Du har också god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skift.

Låter detta som din nästa utmaning? Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor eller funderingar? Kontakta Jenny Cedervall för mer information 0303- 666 16. 

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, godsterminaler, revisionsbyråer och fastighetsbolag. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2023-08-01
Sista ansökningsdag 2023-10-01
Kontakt Jenny Cedervall, 0303-66616

Sök jobbet

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan