Säljare med driv till Hogia Fastighetssystem

Hogia Fastighetssystem AB

Är du en utåtriktad och målmedveten person som trivs med att etablera relationer både digitalt och på plats, då är du den vi söker! Som vår nya säljare blir du del av ett härligt, drivet och dynamiskt bolag som satsar stort inför framtiden. Nu har du möjlighet att få en viktig roll i vår fortsatta expansion. Sök tjänsten som Sales Representative på Hogia Fastighetssystem AB i Stenungsund!

Din nya roll

Som säljare kommer du att representera vårt bolag och bearbeta nya kunder inom fastighetsbranschen och vara en viktig spelare för att vi skall lyckas med vår tillväxtstrategi. Du driver själv ditt arbete genom att se och förstå kundernas behov för att i ett nästa steg kunna följa upp med affärsmässiga lösningar.

I huvudsak kommer du att arbeta med försäljning av vårt fastighetssystem, DinHyresvärd, som är ett system för fastighetsförvaltare. Du kommer även att arbeta med försäljning av våra ekonomi-, signerings- och HR-lösningar.

Våra kunder finns i hela landet och mycket kontakt sker både på distans och genom fysiska möten. Att fylla din kalender med möten är en självklarhet och körkort en nödvändighet. Vi erbjuder en individanpassad introduktion och tillsammans med dina kunniga kollegor hjälps vi åt för att du snabbt skall komma igång och få de bästa förutsättningarna för att lyckas med din försäljning.

Är du vår nya kollega?

Vi tror att du har några års erfarenhet av försäljning, kanske inom fastighetsbranschen eller av systemförsäljning.  Du bedriver ditt arbete mycket strukturerat och målmedvetet med ett starkt driv och stort engagemang för att lyfta din försäljning mot höga höjder. Du har ett tydligt kundfokus, är förändringsbenägen, energisk och självgående med god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.

Det är viktigt för dig att genuint hjälpa dina kunder att utveckla deras verksamheter, och du brinner för att skräddarsy och hitta den bästa lösningen.  Vi tror även att du är social och bra på att samarbeta, vilket kommer att göras att du kommer att trivas utmärkt hos oss på Hogia.

Varför Hogia?

Med moderna verktyg, vass kompetens och långsiktighet i allt vi gör, bygger vi smarta lösningar som gör skillnad för många användare. För oss är det viktigt med hållbarhet oavsett om det gäller våra produkter, lokaler eller dig som medarbetare. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter, fina förmåner och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan, om du har behov av det. Gillar du att samtala över en kopp kaffe har du över 650 kollegor på kontoret här i Stenungsund som gärna vill veta mer om dig. 


Låter detta som ett nästa steg i din säljkarriär? Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan!

 

Hogia Fastighetssystem AB

Hogia Fastighetssystem AB ingår i Hogiagruppen och utvecklar, säljer och underhåller systemstöd för fastighetsbranschen. Vi tillhandahåller lösningar som kan göra vardagen enklare, mer effektiv och lönsam för både fastighetsägare och hyresgäster. Vi satsar stort på våra molnbaserade produkter och har som målsättning att bli den ledande helhetsleverantören på den svenska marknaden.

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, godsterminaler, revisionsbyråer och fastighetsbolag. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2024-01-02
Sista ansökningsdag 2024-03-03
Kontakt Lina Hedenberg, 072-4015389

Sök jobbet

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan