Senior fullstackutvecklare .Net

Hogia Business Products AB

Är du en senior fullstackutvecklare? Har du, liksom vi, ett stort fokus på användarvänlighet, enkelhet och automatisering? Bli vår nya kollega!

Vi vidareutvecklar och förvaltar ett molnbaserat ekonomisystem som ska vara hållbart i framtiden och ser att maskininlärning och ”Augmented Intelligens” är vägen framåt. I teamet värdesätter vi en hög kvalitet i det vi levererar och flera av våra komponenter används även av andra utvecklingsteam inom Hogia-gruppen. Vi har ett gott samarbete i teamet och delar med oss av våra tankar, idéer och bidrar till givande och gemensamma diskussioner rörande utveckling och arkitektur såväl som generella lösningsförslag.

Tekniker vi arbetar med är främst .Net Core och framework C#, Typescript, Azure Functions, MS Sql server, CosmosDB och Aurelia. 

Det finns stora möjligheter för dig att utvecklas, bl.a. genom att vara delaktig i uppdrag och projekt som en del av, eller i ett samarbete med, ett annat team. Vill du ta en mer ledande roll så finns det goda möjligheter till det.


Är du vår nya kollega? 

Vår nya kollega har gedigna kunskaper inom modern systemutveckling och erfarenhet av att utveckla mikrotjänster i Microsofts utvecklingsmiljö. Du har god förståelse för kommunikation mellan webbtjänster och det är ett extra plus om du har utvecklat tjänster som driftats i Microsoft Azure. I tillägg till din erfarenhet så söker vi en engagerad kollega med ett genuint intresse för utveckling och ny teknik, och som gärna delar med sig av kunskaper och idéer. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift, och ser vikten av att skriva lösningar med god kvalité där testbarhet är en viktig del.

Låter detta som en roll för dig? Välkommen in med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor eller funderingar? Kontakta Jenny Cedervall för mer information 0303-66616. 


Att jobba hos oss 

Med moderna verktyg, vass kompetens och långsiktighet i allt vi gör, bygger vi smarta lösningar som gör skillnad för många användare. För oss är det viktigt med hållbarhet oavsett om det gäller våra produkter, lokaler eller dig som medarbetare. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter, fina förmåner och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan, om du har behov av det. 

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, godsterminaler, revisionsbyråer och fastighetsbolag. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2024-02-27
Sista ansökningsdag 2024-04-29
Kontakt Jonna Alexandersson, 0303-725635

Sök jobbet

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan