Är du en driven säljare? Bli en del av Hogias Signit-team

Hogia Signit AB

I samband med nya satsningar söker vi på Hogia Signit en Sales Representativ. Ett stort fokus i denna roll är att arbeta med försäljning gentemot befintliga Hogia-kunder och även nya prospekts. Du har stor möjlighet att påverka hur vi på bästa sätt framöver bygger starka relationer med våra kunder, skapar merförsäljning och levererar hög kvalitet på våra tjänster.

 

Din nya roll? 

Vill du hjälpa våra kunder att hitta värdet i varför de ska använda vår digitala signeringslösning? Vi kan erbjuda dig flera möjligheter att utvecklas som säljare genom erfarna kollegor och i våra säljutbildningar samt att ha kul på jobbet! 

Vi letar efter dig som är en driven och erfaren B2B-säljare som ska ansvara för att bearbeta och utveckla nya och befintliga kundrelationer. I rollen ingår att genomföra försäljning främst via telefon och digitala möten men även mässor och kundbesök kan förekomma, där är du ansiktet utåt för vårt bolag och presenterar våra produkter/tjänster på ett övertygande sätt. Du driver själv ditt arbete genom att se och förstå kundernas behov för att i ett nästa steg kunna följa upp med affärsmässiga lösningar, att fylla din kalender med möten är en självklarhet. Du kommer att arbeta med försäljning av vårt Digitala signeringssystem, Hogia Signit.

 

Ansvarsområden

  • Proaktivt bearbeta och identifiera potentiella kunder
  • Genomföra framgångsrika försäljningsaktiviteter via telefon och digitala plattformar
  • Skapa och upprätthålla långsiktiga relationer med kunder
  • Arbeta nära med övriga kollegor och säljare på andra Hogia bolag för att identifiera nya affärsmöjligheter

Vi erbjuder en individanpassad introduktion och stöttning från vårt erfarna team. Tillsammans kommer vi att arbeta för att du snabbt ska kunna komma igång och  utveckla dina försäljningsfärdigheter. Vi strävar efter att ge dig de bästa förutsättningarna för att du inte bara ska lyckas i din nuvarande roll, utan även för att du ska kunna växa och eventuellt kunna ta ett ledande ansvar i framtiden om chansen uppstår. 

 

Är du vår nya kollega?

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av försäljning, gärna systemförsäljning, med goda säljresultat. Meriterande är om du har erfarenhet av försäljning av Saas-lösningar samt har en säljutbildning i grunden. Du bedriver ditt arbete mycket strukturerat och målmedvetet med ett starkt driv och stort engagemang. Du har ett tydligt kundfokus, är förändringsbenägen, energisk och självgående med god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Det är viktigt för dig att genuint hjälpa dina kunder att utveckla deras verksamheter, du brinner för att skräddarsy och hitta den bästa lösningen. Vi tror även att du är social och bra på att samarbeta. Som person är du motiverad av att driva dina egna affärer, leverera goda resultat, och helst överträffa dina mål. Du har mycket energi och en vilja att hjälpa våra kunder till bättre lösningar.

 

Att jobba på Hogia

Hogia Signit AB, ett bolag inom Hogia-gruppen, driver utvecklingen av Hogia Signit, en digital signeringslösning. Marknaden för digitala signaturer växer i snabb takt. Hogia Signit är en av få tjänster som uppfyller kraven i svensk lagstiftning och finns både som fristående webbapplikation och som integrerad lösning i ett antal andra produkter.

Hogia är en arbetsgivare som vill att medarbetarna ska må bra och trivas. Vår hälsosatsning "I hälsans tecken" är ett uppskattat inslag i vardagen här på Hogia, du får möjlighet att delta i olika aktiviteter för att hålla i gång och ha roligt på jobbet! Gillar du att samtala över en kopp kaffe har du över 600 kollegor på plats som gärna vill veta mer om dig. Det finns möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan. Om Hogia låter som platsen för dig är du varmt välkommen med din ansökan! 

 

Vi tillämpar ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, godsterminaler, revisionsbyråer och fastighetsbolag. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2024-03-19
Sista ansökningsdag 2024-04-19
Kontakt Jonna Alexandersson, 0303-725635

Sök jobbet

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan