.NET utvecklare - Bli en del av vårt innovativa utvecklingsteam

Hogia Business Products AB

Gör skillnad tillsammans med oss - Bli en del av vårt innovativa utvecklingsteam!

Med siktet inställt på att förenkla vardagen för företag vidareutvecklar och förvaltar vi vårt molnbaserade ekonomisystem. I vårt team präglas arbetsmiljön av höga ambitioner och stort fokus på samarbete. Vi tror på kontinuerlig kompetensutveckling och erbjuder en mängd möjligheter till lärande, från inspirerande föreläsningar och workshops till en kultur där kunskapsdelning är en naturlig del av vardagen.

Som ett produktbolag med fokus på långsiktighet har vi möjlighet att bygga riktigt bra produkter med stor kundnytta och hög säkerhet. Vi ser potentialen i maskininlärning och ”Augmented Intelligens” som vägen framåt och strävar alltid efter att leverera produkter av hög kvalitet. Flera av de komponenter vi bygger används även av andra utvecklingsteam inom Hogia-gruppen.

Nyfiken på det dagliga arbetet? Vi jobbar främst med:

Net Core och framework C#, Typescript, Azure Functions, MS Sql server, CosmosDB och Aurelia


Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom systemutveckling och några års erfarenhet av att arbeta med utveckling inom Microsoft .Net, C#. Du har kanske inte erfarenhet från alla de tekniker vi arbetar med, men har istället en vilja att lära dig och är inte rädd för att ställa frågor. Du trivs i en teamorienterad miljö och ser värde i att dela kunskap med dina kollegor. Kanske vill du på sikt utvecklas inom Hogia? Det tycker vi är extra positivt. Eftersom kommunikation och dokumentation sker på svenska är det viktigt att du behärskar språket, både skriftligt och muntligt.


Att jobba hos oss

Vi jobbar enligt agila principer och ger dig utrymme att experimentera och utforska nya idéer. På Hogia är vi ett hundratal utvecklare som inom olika forum delar kunskaper med varandra, allt för att skapa välmående och högpresterande team. För oss är det viktigt att du utmanas, trivs och mår bra på jobbet! Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter, fina förmåner och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan om du har behov av det.

Låter detta intressant för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, godsterminaler, revisionsbyråer och fastighetsbolag. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2024-03-22
Sista ansökningsdag 2024-05-19
Kontakt Jonna Alexandersson, 0303-725635

Sök jobbet

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan