VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Välkommen till en enklare vardag!

Uppnå din fulla potential och få mer tid till att jobba med det du brinner för. Vi hjälper dig genom att avlasta, förenkla och effektivisera. Det gör vi genom personlig service, branschkunskap, ett helhetserbjudande och smart teknik.

Så hjälper vi dig

En hel värld av affärslösningar

Det får du med vår hjälp. Några få knapptryck är allt som behövs för att ett sömlöst flöde ska rulla igång. Våra standardiserade och integrerade system gör din vardag enkel och säker. Molnet gör att du och dina medarbetare kan jobba var och när ni vill. Med ny teknik och hög IT-säkerhet tar vi dig in i framtiden.

 
Ekonomi, lön och utläggshantering
Upptäck affärssystemet med större valfrihet

Med Hogias affärssystem för små och medelstora företag kan du enkelt skapa smidigare arbetsflöden som är skräddarsydda helt efter dina specifika behov.

Läs mer
LÖN/HR
Lönesystem med värdefulla finesser

Lönesystem med värdefulla finesser

Med Hogias lönesystem får du full koll på siffrorna, ett system fullmatat med nödvändiga och smarta funktioner, och dessutom sinnesro när lönebeskeden skickas ut. Vi uppfyller alla lönespecialisters dröm: ett tryggt och smidigt system som gör jobbet lika enkelt som effektivt. 

Våra system täcker in alla faser i anställningen. Mindre administration ger dig mer tid att ta hand om företagets viktigaste tillgång – medarbetarna.

TA REDA PÅ MER

 
EKONOMI
Ekonomisystem som ger överblick och kontroll

Ekonomisystem som ger överblick och kontroll

För att driva ett framgångsrikt företag, oavsett storlek, behöver du ha full koll på ekonomin. Vi hjälper dig att effektivisera, automatisera och digitalisera allt från första verifikation till årsredovisning och deklaration. Du har alltid tillgång till korrekta beslutsunderlag som hjälper företaget att ta nästa steg.

Ta reda på mer

 
TRANSPORT
Transportlösningar för det smarta samhället

Transportlösningar för det smarta samhället

Varje sekund flödar data mellan våra system i realtid. Data som ger passagerare aktuell information om bussar och tåg, berättar för föraren när lastbilen ska rulla ombord på färjan och som hjälper trafikledaren att snabbt lägga om rutten vid oförutsedda händelser. 

Du som jobbar med maskiner eller transporter inom bygg och anläggning får hjälp med orderplanering och återrapportering. Våra intelligenta transportlösningar förenklar din vardag.

TA REDA PÅ MER

Advokat och jurist   Bygg   Fastighet   Handel   Hotell och restaurang   Industri   Konsult och bemanning   Logistik   Redovisningsbyrå   SSC och stora byråer    Utbildning   Vård och omsorg

Vill du veta mer om hur din vardag kan bli enklare med Hogia?
Vill du ta kontakt med oss? Ring 0303-72 60 90.