"Genom Kvalitetsanalys hittar vi avvikelserna supersnabbt!"

Det är inte sällan som det blir avvikelser som måste åtgärdas i bokföringen. Manuell felsökning för att identifiera avvikelser i SIE-filen kan vara oerhört tidskrävande och ineffektivt.

Kvalitetsanalys hjälper oss att hjälpa

Sarah Eriksson arbetar i Hogias ekonomisupport och har flera års erfarenhet av att ge rätt support och snabb service. Hon får flera samtal dagligen från Hogias kunder och ser till att de får kvalificerad hjälp med det som rör deras ekonomiflöden.

– En dag blev jag kontaktad av en kund som hade avvikelser i sin bokföring och vi försökte men kunde inte identifiera avvikelserna med hjälp av ekonomiprogrammet. Jag fick då tillgång till kundens SIE-fil och insåg snart att istället för att sitta och leta manuellt efter felen så kunde jag läsa in filen i Hogias Kvalitetsanalys. 

Kvalitetsanalys är ett smart verktyg för avstämning och granskning som kan hjälpa till att kvalitetssäkra redovisning och bokföring. Förutom att snabbt identifiera avvikelser så kan du också få automatiska avstämningar av bankkonton, skattekonton, reskontror, koncernmellanhavanden med mera. 

Du kan också enkelt få ut rapporter för avstämning av moms, skatt och arbetsgivaravgifter. Du kommer snabbt åt alla konton, transaktioner och verifikationer och kan notera och kommentera på alla nivåer.

- Efter bara några sekunder så hade Kvalitetsanalys gått igenom hela 1 600 verifikationer i kundens SIE-fil och identifierat 14 avvikelser, det gick supersnabbt, berättar Sarah. Informationen om avvikelserna skickades direkt tillbaka till kunden som på så sätt sparade massor med tid och kunde arbeta vidare med de identifierade avvikelserna. 

- Det är inte bara alla våra kunder som har stor användning för Hogias Kvalitetsanalys, utan även vi som jobbar här, säger Sarah. 

Kostnadsfria webbinarier
Vill du veta mer om Hogias digitala analysverktyg kan du anmäla dig till våra kostnadsfria webbinarier.

Anmäl dig här!

 

Kontakta oss för mer information:

Robert Sjöholm och Philip Vraaking håller i vårens seminarieturné om det digitala bokslutet

  Philip Vrakking 0303-72 60 32 Robert Sjöholm 0303-72 56 74
philip.vrakking@hogia.se robert.sjoholm@hogia.se

 
Transaktionsanalys
Analys, uppföljning och kontroll

Effektiva lösningar för företag och redovisningsbyråer inom analys, avstämning och granskning

Läs mer
Kunskap & Inspiraton
Tips för automatiserad analys

Hur revisorer smidigt kvalitetssäkrar kundens redovisning

Läs mer
Bransch
Redovisnings- och revisionsbyrå

Helhetslösningar som effektiviserar för både dig och dina kunder! 

Läs mer