Hogia Signit, e-signering med högsta säkerhet

2023-08-25

Med Hogias e-signeringslösning Signit får du elektroniska underskrifter som du kan lita på. Du kan känna dig trygg med att rätt person har skrivit under och att innehållet i dokumentet inte har ändrats. Med en digital signeringslösning integrerad i dina arbetsprocesser, HR- och affärssystem sparar du både tid och pengar. Med Hogia Signit slipper du skriva ut och skicka runt dokument och avtal med traditionell postgång.

Malin Tolvers, produktägare på Hogia, berättar att Hogia Signit finns både som fristående lösning som nås smidigt via webben, och inbyggd i ett flertal Hogia-program.

–Att använda e-signering sparar ofantligt mycket tid, konstaterar Malin. De flesta av våra bokslutskunder har redan aktiverat funktionen och kan använda den direkt inne i Hogias bokslut- och revisionsprogram. Hogias e-signeringar uppfyller nämligen de höga krav som myndigheterna ställer för att få signera årsredovisningar och revisionsberättelser elektroniskt. 
Malin Tolvers berättar vidare att e-signering redan från start är inbyggt även i Hogias löneprogram HogiaLön Plus.

–Fler och fler av våra användare i Hogia Lön Plus har upptäckt hur smidigt det är att skapa elektroniskt signerbara dokument inne i programmet. Alla rapporter som användaren kan visa på sin skärm kan de även skicka ut och få elektroniskt signerade, berättar Malin. Att aktivera funktionen är enkelt och genererar snabbt besparingar. 

–Webbversion av signeringslösningen är mycket uppskattad av våra kunder för att den är så enkel att använda. Därför blir många förvånade när de upptäcker att det går ännu snabbare när de börjar använda den integrerade versionen. Här behöver du inte lämna själva huvudprogrammet när du ska skicka i väg ett signeringsärende, utan allt finns i samma miljö. Det skapar ett effektivt och smidigt arbetsflöde med färre steg och du behöver inte förflytta arbetet fram och tillbaka. Du har dessutom direkt tillgång till huvudprogrammets register och dokument. Det hela sparar dig mycket tid och administration. DIGG, myndigheten för digital förvaltning, har slagit fast att Hogia skapar elektroniska underskrifter som uppfyller alla lagkrav, vilket förstås ger en stor trygghet för våra kunder. Det gör att vår lösning kan användas för underskrift av allt från styrelseprotokoll och årsredovisning till rapporter för löneutbetalningar, avslutar Malin.

Läs mer om just kopplingen till HogiaLön Plus »

 

TILLÄGGSTJÄNST TILL HOGIALÖN PLUS
Skicka rapporter för e-signering, direkt från lönesystemet

Det är många rapporter som behöver signeras och nu kan du göra det digitalt.

Läs mer
Hogia Signit
Säker digital signering - tryggt och effektivt
KUNSKAP & INSPIRATION
Säker signering

Digital signering – stora vinster för arbetsgivare

Läs mer
Vill du veta mer?

Är du intresserad och vill veta mer? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.