Ett molnbaserat och öppet fastighetssystem

Allt en fastighetsägare behöver

Automatiserade processer som sparar tid.

Testa systemet i unik demo.

Bli en effektivare förvaltare med vår helhetslösning för fastighetsbranschen

DinHyresvärd är ett effektivt molnbaserat fastighetssystem. Kopplar du även samman det med Hogias andra system för fastighetsförvaltning, ekonomi, lön/HR och processtöd har du en unik och oslagbar helhetslösning som ger dig full koll på fastighetens ekonomi. Byt system på en dag – med en support i världsklass.

Molnbaserat

Spara tid med ett molnbaserat fastighetssystem. Enkelt och lätt att använda med en tydlig översikt.

Full kontroll

med snabba, trygga och automatiserade processer får du full kontroll över hela flödet.

Branschkunnig support

Vi jobbar enbart mot din bransch och ger dig personlig support.

Snabba, trygga och automatiserade processer

DinHyresvärd har allt du kan önska av ett fastighetssystem – och mycket mer. För att hela tiden göra systemet bättre uppdaterar vi ständigt med nya smarta funktioner.

Automatisk avisering

DinHyresvärd skapar och skickar enkelt dina hyresavier helt automatiskt. Därefter tar systemet hand om alla moment från inbetalningar till bokföring.

Blanketter

När ni använder DinHyresvärd så får ni fri tillgång till bland annat automatiskt ifyllda kontraktsblanketter. Hyresgäster kan skriva ut uppsägningsblanketter från hyresgästsidorna.

Automatisk bokföring

Du sparar tid och pengar genom att systemet alltid har aktuellt bokföringsunderlag och bokföringen uppdateras automatiskt via integration eller via SIE-fil. Fastighetssystemet har bland annat en direkt integration med Fortnox. Rapporterna är branschstandard och kan läsas in av samtliga svenska bokföringsprogram.

Digital besiktning

Besiktningsprotokoll med bilder fylls i på plats med hjälp av telefon eller platta. Resultatet presenteras direkt i systemet utan onödig administration.

E-signering kontrakt

Elektronisk signering av hyreskontrakt, uppsägningar och nyckelkvittenser. Skulle det vara så att andra dokument behöver signeras elektroniskt så kan du även skicka dessa för elektronisk signatur och signering med BankID.

Felanmälan

Smidig och enkel hantering av felanmälan, där ni på ett lättöverskådligt sätt kan se och följa ärendet från det att hyresgästen anmäler felet på hyresgästsidorna fram till att felet är åtgärdat. Hyresgästen får automatiskt information om aktuell status via hyresgästsidor och e-post vilket både sparar tid och leder till nöjdare hyresgäster.

Hyresgästsidor

Självklart finns det möjlighet för hyresgästerna att logga in och sköta alla ärenden som rör deras boende via hyresgästsidorna. All information som behövs för att komma igång finns på hyresavierna.

Kö och marknad

Potentiella hyresgäster kan enkelt ställa sig i kö och söka lediga lägenheter med DinHyresvärds marknadsplats. Med hjälp av kravprofiler kan du enkelt ställa in vem som har rätt att söka en viss lägenhet. När en sökande har svarat ja på ett erbjudande skapas enkelt kontraktet.

Meddelandehantering

Att äga och förvalta fastigheter kräver en hel del kommunikation med hyresgästerna, vilket många gånger kan vara både tidskrävande och omständligt. En stor del av kommunikationen i DinHyresvärd sker automatiskt via hyresgästsidorna och e-post.

VAD SÄGER KUNDER SOM NYLIGEN BÖRJAT ANVÄNDA DINHYRESVÄRD?

DinHyresvärd fungerar riktigt bra, är användarvänligt och snabbt att använda samtidigt som det fungerar helt och hållet i webbläsare. Det finns många rutiner som kan automatiseras vilket sparar mycket tid. På en skala från 1-5 så skulle jag ge 5.

Tobias Jakobsson, Hanssons Fastigheter AB

Vill du ser hur DinHyresvärd fungerar?

Är du intresserad och vill veta mer? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för att diskutera nästa steg.

FYLL ÄVEN I NEDAN UPPGIFTER

Vanliga frågor

DinHyresvärd är mycket enkelt att komma igång med och kräver ingen eller väldigt lite utbildning. I systemet finns ledtexter som gör det enkelt att förstå och fastnar ni så är vi precis som vanligt bara ett samtal bort.

Prissättningen baseras på antal hyresobjekt och förvaltad lokalyta (kvm). I kostnaden ingår drift, backuper, uppgraderingar och precis som vanligt en marknadsledande support.

Betalar man något för extra användare?
I systemet ingår fritt antal användare. Det innebär att ni kan låta hela personalen nyttja systemet utan att behöva oroa er för högre kostnader. Det innebär också att ni kan bjuda in till exempel entreprenörer som kan hantera beställningar i DinHyresvärd.

 

Med Hogias molnbaserade produkter så får du:

  • Du når systemet från vilken plats som helst – bara du har en webbläsare.
  • Enbart månadskostnad – inga investeringar i licenser.
  • Det ingår att produkten förbättras löpande  mindre uppdateringar hela tiden.
  • Backuper sker automatiskt – allt hanteras i molnet.
  • Snabbt och enkelt att komma i gång – inga dyra projekt och enkelt att lära sig.

Kan jag vara trygg med molnprodukter?
Vi använder Microsoft Azure som är marknadsledande när det gäller molndrift och erbjuder högsta säkerhet. Systemet är byggt för att hantera GDPR med automatiska rensningar.

 

Varför rekommenderar ni Hogias system för ekonomi, HR och lön?
Vi rekommenderar Hogias system för att de är direktintegrerade med DinHyresvärd och vi vet att systemen fungerar bra för fastighetsbolag. Vi arbetar hela tiden för att förbättra helhetslösningen och kommer under 2023 släppa flera spännande nyheter.

Med Hogia som helhetsleverantör kan vi även erbjuda en branschledande support, så oavsett om du har frågor om redovisning eller hyresavisering så är vi bara ett telefonnummer bort.

Fungerar DinHyresvärd med andra ekonomisystem?
Det finns även direktintegration med Visma online, Fortnox samt SIE-export som gör det möjligt att integrera med de flesta ekonomisystemen på marknaden. Saknar du ditt ekonomisystem så tveka inte att ta kontakt, vi utvecklar hela tiden lösningen för att hantera fler ekonomisystem.

Har ni API:er och är öppna för partners?
DinHyresvärd har öppna API:er som gör att ni kan bygga egna integrationer till systemet. Samtidigt har vi ett brett partnernätverk som hela tiden växer. Saknar ni ett samarbete så är det bara att ta kontakt – vi vill vara marknadsledande när det gäller partners!