Digital signering med Hogia Signit

E-signering som faktiskt uppfyller lagkraven

Håller dina e-signeringar juridiskt?
Med Hogia Signit slipper du chansa.

Det finns många signeringslösningar på marknaden som lovar trygghet och säkerhet. Hogia Signit är dock en av få som bevisligen uppfyller lagkraven för Avancerad Elektronisk Underskrift enligt EUs förordning eIDAS. Med vår e-signeringstjänst skapar du juridiskt bindande digitala signaturer. De dokument som skapas håller för granskning och rättsliga processer.

När vi startade vårt bolag ville vi ha en leverantör som kunde leverera så många tjänster som möjligt.

Anledningen till att vi skaffade ett digitalt e-signeringsprogram är enkel: om man i vår bransch inte har ett idag – då ligger man rejält efter i utveckling! Då vi redan använde Hogia Revision och Bokslut, Hogia Point och Hogia Audit, tittade vi även på Hogia Signit. Vi tyckte att det var lite bättre än andra program, så det var bara att tuta och köra.

Tjänsten är väldigt tydlig och det går fort och smidigt att få saker klara. Det är bra att alla dokument arkiveras. Skulle jag missa att ladda ned ett dokument hittar jag det lätt igen. Det är en bra layout och man får en överblick på vilka signeringar man har haft, samt status på de pågående signeringarna.

Maria Ahlqvist, auktoriserad redovisningskonsult på Västerås Revision AB

Hogia Signit

Prova gratis

Prova på
Prova Hogia Signit gratis i 14 dagar
Hogia Signit

Liten

420 SEK
Per månad och användare (faktureras årsvis)
Avancerad Elektronisk Underskrift
250 signaturer per år
1 användare
Kostnadsfri BankID-identifiering
FÖRMÅNLIGASTE VAL
Hogia Signit

STOR

205 SEK
Per månad och användare (faktureras årsvis)
Avancerad Elektronisk Underskrift
342 signaturer per år
5 användare
Kostnadsfri BankID-identifiering
Kostnadsfri SMS kod-identifiering
Hogia Signit

Anpassad

OFFERT
För organisationer som har specifika behov avseende antal användare och signaturer
Valfritt antal signaturer
Valfritt antal användare
Idag använder vi Hogia Signit till många fler användningsområden än det initiala behovet just för att det är så enkelt, tryggt och smidigt.

Vi har tidigare varit lite slöa med att få signerade ÄTOR så vi ville prova Signit då det är tryggt och smidigt. Att kunna ladda upp en PDF och skicka till kund för att sedan ha en signering, färdig att spara ner inom några minuter, är otroligt effektivt! Vi har många kunder som ber om extra jobb och vill då ha en orderbekräftelse snabbt. Personal som är ute på uppdrag kan till och med initiera en ÄTA vid behov vilket är helt underbart. Med Hogia Signit undviker vi långa fördröjningar och väntetider, samtidigt som vi säkerställer tydlighet mot kund.

Lotte Kvist, ekonomiansvarig på Paras Bygg AB

Vanliga frågor

Vad är en Avancerad Elektronisk Underskrift?
Kan en digital signatur alltid ersätta en bläcksignatur?
Kan årsredovisningar signeras digitalt?
Att använda Hogia Signit har förändrat mitt arbetsliv radikalt, det är något av det bästa vi gjort!

Vi sparar otroligt mycket tid genom att slippa skicka avtal fram och tillbaka. Det är smidigt, enkelt och superbra. Vi har nog sparat in en halvtidstjänst på den här lösningen. Dessutom sparar vi mycket papper.

Vi anställer runt 180–200 personer varje däckskiftesäsong med en anställning på bara ett par veckor. Tidigare skickade vi alla dessa anställningsavtal med post. När vi skulle hitta ett bättre och effektivare sätt tyckte jag att det var dumt att involvera ett annat system när lösningen fanns i Hogia. Dessutom krävde facket en nivå av säkerhet som det andra alternativet vi tittade på inte hade.

Agneta Gräns, löneansvarig och HR businesspartner på Däckia AB

Vill du veta mer?
Ladda ner produktblad

Ladda ned information om Hogia Signit och fördelarna med digital signering. Fyll i din e-postadress så får du produktbladet direkt i din mail.

Uppfyller lagkraven

Underskrifter som skapas via Hogia Signit är godkända av Myndigheten för digital förvaltning (DIGG) och håller för rättslig granskning.

Säkert

Identifiering med BankID. Avancerade Elektroniska Underskrifter som följer etablerad europeisk standard och uppfyller kraven i EU:s förordning eIDAS.

Med affärssystemet i molnet kan du arbeta var du än är.

Flexibelt

Med digital signering slipper du passa tid och plats för att underteckna avtal, protokoll och offerter. Detta gör du smidigt på valfri enhet, var du än befinner dig.

Effektivt

Med digitala signaturer undviker du onödiga resor, minskar antalet utskrifter, slipper postgång och frigör massor med tid.

Nöjda kunder berättar

Relaterat

Kunskapsartiklar och inspiration

KUNSKAP & INSPIRATION
Regeringen måste agera nu

Hur ska man kunna lita på en elektronisk signatur om den inte kan valideras av en oberoende part?

Läs mer
KUNSKAP & INSPIRATION
Säker signering

Digital signering – stora vinster för arbetsgivare

Läs mer
KUNSKAP & INSPIRATION
Har du en säker signeringsprocess?

Martin Thulin på Hogia berättar om arbetet med att se till att signeringstjänster alltid uppfyller lagkraven.

Läs mer