Kompetensdagarna lön/HR 2019

Förändringarna inom lön- och HR-området duggar tätt. Knappt hinner vi sätta oss in i hur GDPR påverkar vårt arbete förrän den nya arbetsgivardeklarationen på individnivå (AGI) ändrar våra rutiner. Det är just därför Kompetensdag lön/HR finns. Här samlar vi information om det senaste inom lön och HR. Så att du lättare ska kunna följa med i den senaste utvecklingen.

Aktuellt inom arbetsrätt och lön
Erik Douglasson och Sara Janson är två av Hogias mest rutinerade experter på HR-frågor och omtyckta kursledare. De inleder dagen med nyheter, lagförslag och utredningar inom arbetsrättsområdet. Nytt för 2019 är bland annat att arbetsgivardeklaration på individnivå införs för samtliga från och med 1 januari. Även nya regler för karensavdrag istället för karensdag införs från årsskiftet. 

Nya dataskyddsförordningen i ett HR-perspektiv
Den nya dataskyddsförordningen trädde i kraft den 25 maj 2018 och innebar skärpta krav på arbetsgivarens hantering av anställdas och kandidaters personuppgifter. Under Emma Bädickers föreläsning får du en genomgång av vad som hänt sedan den 25 maj och vad bestämmelserna får för effekter för en arbetsgivare. Emma ger också praktiska tips och råd om hur anställdas personuppgifter ska hanteras i organisationen.

Tillsammans blir vi grymma
Hur kommer det sig att högpresterande seglartjejer har gäss som sina idoler? Hur får man ett team att samarbeta och vad krävs egentligen av en ledare? Det och mycket annat får vi veta under Anna Östlings inspirerande föreläsning. Hon tar med sig sina erfarenheter av att skapa ett högpresterande seglarteam och delar med sig av framgångsfaktorerna för att skapa ett team som verkligen vill, kan och vågar vinna.

Boka-tidigt-pris: 1795:- t o m 30 november (ordinarie pris 2195:-)


Kompetensdag lön/HR

Stockholm

2019-01-31

Platser kvar

BOKA NU!

Kompetensdag lön/HR

Malmö

2019-02-05

Platser kvar

BOKA NU!

Kompetensdag lön/HR

Jönköping

2019-02-06

Fåtal platser kvar

BOKA NU!

Kompetensdag lön/HR

Göteborg

2019-02-07

Platser kvar

BOKA NU!

Kompetensdag lön/HR

Stockholm

2019-02-12

Platser kvar

BOKA NU!

Kompetensdag lön/HR

Umeå

2019-02-13

Platser kvar

BOKA NU!

Stockholm

1 dag, 2019-01-31

BOKA NU!
Platser kvar

Malmö

1 dag, 2019-02-05

BOKA NU!
Platser kvar

Jönköping

1 dag, 2019-02-06

BOKA NU!
Fåtal platser kvar

Göteborg

1 dag, 2019-02-07

BOKA NU!
Platser kvar

Stockholm

1 dag, 2019-02-12

BOKA NU!
Platser kvar

Umeå

1 dag, 2019-02-13

BOKA NU!
Platser kvar

Erik Douglasson och Sara Janson


Erik Douglasson och Sara Janson har många års erfarenhet av konsultation och utbildning inom lön och HR och är mycket uppskattade föreläsare på användarträffar och seminarier. Erik arbetar som bolagschef för HR Systems, vilket är bolaget som utvecklar Hogias HR- och löneprodukter för de större kundsegmentet. Vidare är Erik bl a  Hogiagruppens representant i SRFs arbetsgrupp kring införandet av Arbetsgivardeklaration på individnivå i nära samarbete med Skatteverket. Sara jobbar som konsultchef samt utbildar blivande lönespecialister vid Yrkeshögskolan i Mölnlycke, där även Erik medverkar i ledningsgruppen för utbildningarna.

Anna Östling


Med seglingen i livet sedan barnsben är Anna Östling nu rorsman och ledare i ett av världens främsta kvinnliga seglingtseam. Teamet har seglat OS, vunnit VM-Guld 2 gånger och nominerats till både Jerringpriset och Årets Lag på Svenska Idrottsgalan. Hör Annas berättelse om varför teamet älskar Gäss och hur de arbetat tillsammans för att bli världens bästa lag. 

Emma Bädicker


Emma Bädicker är jurist på advokatfirman Delphi och är inriktad på arbetsrätt, personuppgiftsfrågor och tvistelösning. Emma arbetar särskilt med frågor som rör anställdas och kandidaters personuppgifter och bistår företag att anpassa sig till nya dataskyddsförordningen.