Hogias Kompetensdagar Lön & HR 2024

Möt årets talare

Johan Holmqvist

Affärsarkitekt  Fora

Med 15 år på Fora jobbar Johan Holmqvist sedan 2016 som affärsarkitekt med fokus på införandet av den nya månatliga rapporteringen till Fora. Han brinner för, att med hjälp av arkitektur, realisera interna och externa intressenters behov och bidra till hållbara affärsmodeller över tid.

Foras nya månadsrapportering

2024 ska lönerna för de som räknas som arbetare rapporteras varje månad. Tolv lönerapporter om året ger dem större möjligheter till avkastning på tjänstepensionen. Men vad ska du göra och när? Vi är glada att ha med oss Johan Holmqvist, affärsarkitekt på Fora, på Hogias Kompetensdagar Lön & HR. Han berättar om bakgrunden till den nya rapporteringen och vad den innebär för dig.

Johan Holmqvist, Fora

Hogias Kompetensdagar Lön & HR

Möt fler av årets talare

Erik och Sara, Hogia

Erik Douglasson & Sara Janson

Lön & HR-experter

Hogia

Aktuellt inom arbetsrätt och lön

De senaste åren har varit fulla av förändringar inom lön- och arbetsrättsområdena. Våra omtyckta kursledare och rutinerade HR-experter Erik och Sara sållar bland nyheterna och benar ut vad som gäller när de inleder dagen med nyheter, lagförslag och utredningar inom arbetsrättsområdet.

Läs mer
Fatima Hollander, Kompetensdagarna

Fatima Hollander

Arbetsrättsjurist

Visita

Fokusområde – Arbetsrätt

Få värdefulla insikter och konkreta råd när arbetsrättsjuristen Fatima Hollander resonerar kring intressanta rättsfall från AD. Genom kopplingen till rättspraxis får du med dig tips på vad som är bra att tänka på för att undvika eller hantera liknande situationer.

Läs mer
Günter Mårder

Günther Mårder

Investerare, rådgivare och styrelseproffs

Så blir ekonomiavdelningen en motor i utvecklingen av verksamheten

Günther vägleder oss genom några av kunskapspassen under dagen. I sin egen föreläsning ger han även perspektiv och kunskaper som tar sikte på att stärka dig i din roll som ekonom och beslutsfattare på ekonomiavdelningen.

Läs mer
Zinat Pirzadeh, Hogias Kompetensdagar

Zinat Pirzadeh

Komiker och författare

CV på villovägar

Med ett helt liv att ösa ur tar Zinat Pirzadeh oss med på en både allvarlig och humoristisk resa genom mänskliga möten, kulturkrockar och fördomar. Det blir en blandning av skratt, tårar och tänkvärda berättelser. Men, vad är det egentligen för CV som kommit på villovägar? Det får du veta på Hogias Kompetensdagar Lön & HR 2024.

Läs mer

Hogias Kompetensdagar Lön & HR