Marie Vassiliadis
2021-02-07

Emtunga Transport effektiviserar fraktsedlarna och förbättrar kassaflödet

Emtunga transport

Bättre och enklare hantering av våg- och fraktsedlar för Emtunga Transport

Charlotte Fåglum på Emtunga Transport i Herrljunga är entusiastisk över fördelarna som Hogia Transport Mobile innebär för deras verksamhet.

– Vi på Emtunga Transport efterlyste en förbättring och förenkling av vår dokumenthantering när det gällde vågsedlar/fraktsedlar. Förut skickade, eller mejlade chaufförerna in sina vågsedlar var för sig. Nu använder vi istället Hogias mobilapp, Transport Mobile. 

Med mobilappen Transport Mobile kan chaufförerna ta kort på vågsedlarna med mobilen direkt när de kört färdigt lasset, och därefter lägga in dem via appen i ordersystemet Hogia MobiLast. 

Detta har effektiviserat vår hantering som också har blivit mer miljövänlig. Vi får dessutom iväg våra fakturor mycket snabbare. 

– Det var enkelt att komma igång med appen och alla våra chaufförer fixade det galant! På det hela taget har vi effektiviserat vår hantering av vågsedlar med hela 50 %.

– Vi är så nöjda att vi tog beslutet att använda Hogias lösning, det är nästan lite för bra för att vara sant! 

NYHETER
Hogia och Bellmans i test för ökad digitalisering

Hogia har tillsammans med Bellmans Åkeri testat att digitalisera vågkvitton med en qr-kod

Läs mer
Nyheter
Hogia lanserar ny produkt för bygg- och anläggningsbranschen

Hogias nya webbapplikation Moveit Bygg & Anläggning digitaliserar hanteringen av arbetsorder mellan transportör, förare och entreprenör.

Läs mer
Logistik
Effektiva och smidiga transporter