Hogia och Kivra i gemensamt initiativ för Agenda 2030

Hogia och Kivra har en gemensam ambition om att bidra till en hållbar samhällsutveckling genom att göra välgörenhet till en del av affären. En av våra samarbetspartners är den ideella organisationen Reach for Change, som genom inkubatorprogram stöttar lokala sociala entreprenörer i att utveckla sina idéer som gör livet bättre för barn och unga. Målet är att tillsammans nå 30 miljoner barn till 2030.

Lönesystem
Heltäckande lönesystem för alla typer av verksamheter

Med Hogia får du ett lönesystem som är anpassat för din bransch och med kunnig support som sätter dig som användare i fokus.

Läs mer
MyPayslip
Lönebesked via app
Digitalt Processtöd
Kontroll, översikt och trygghet i din löneprocess

Kvalitetssäkrat arbetsflöde med transparens. Skicka löneunderlag, filer och andra dokument – helt enligt GDPR.

Läs mer

Hogia och Kivra har en gemensam grundvärdering i att digitalisering är en av förutsättningarna för att samhället ska kunna utvecklas på ett hållbart och jämlikt sätt. Tack vare vårt gemensamma digitaliseringsprojekt kan vi investera i andra initiativ som påskyndar den utvecklingen. Över två miljoner svenskar får lön via Hogias system så potentialen att ”göra gott” är stor.
- Bert-Inge Hogsved, Hogias grundare och VD

Det som gör det här partnerskapet så starkt är att vi har en gemensam ambition och syn på hur vi jobbar mot en grön och jämlik omställning i världen och att använda entreprenörskap och digitalisering som möjliggörare. Genom att slå samman våra olika kompetenser finns alla möjligheter att skapa större förändring tillsammans
- Anna Bäck, VD Kivra
Hållbarhet
Hållbart företagande för en hållbar omvärld
Hållbarhet
Hogia och Städa Sverige engagerar ungdomar att ta sitt miljöansvar

Intresset bland unga att städa naturen är stort. 45 000 ton skräp har hittills plockats upp.

Läs mer
Årets julgåva
Hogia bidrar till akut vinterhjälp i Ukraina

UNHCR har Förenta nationernas – hela världens uppgift att skydda människor som tvingas fly för sina liv från kriget i Ukraina. Årets julgåva från Hogia går till att stötta detta arbete.

Läs mer