Vi söker dig med tekniskt intresse till vår IT-support!

Hogia Infrastructure Services AB

Har du en känsla för kundservice samt ett stort tekniskt intresse? Sök tjänsten som IT-supporttekniker och bli en del av vårt härliga team på Hogia Infrastructure Services! 

Om tjänsten

Nu söker vi dig till vårt supportteam som idag består av tre personer. I rollen som IT-supporttekniker är det viktigt med ett tekniskt intresse och en vilja att utvecklas och lära sig nytt.  Du kommer i huvudsak att arbeta med användarstöd och rådgivning i tekniska frågor över telefon, mail och webb till våra externa och interna kunder. Vi erbjuder dig en varierande vardag som består av allt från enklare användarfrågor till mer komplexa tekniska problem. Tjänsten kan på sikt även komma att innebära arbete med installationer, uppdateringar, felsökningar och driftsättningar. Vi som arbetar här hjälps åt och delar med oss av varandras erfarenheter. 

Är du vår nya kollega?

Vi tror att du som söker har ett stort engagemang för IT och stark servicekänsla för att hjälpa andra med IT frågor. Du är van vid Windowsmiljöer och som person är du en doer som får saker gjorda, trivs med kundkontakt och att bygga relationer. Har du viljan att lära dig har du goda möjligheter att lyckas i denna roll. Att få stöd och hjälp av andra i teamet är avgörande för vår framgång och därför är det viktigt att du är prestigelös och trivs med samarbete.

Vidare har du en god förmåga att kommunicera på både svenska och engelska med våra kunder samt medarbetare på andra bolag inom Hogia-gruppen. Det är meriterande om du har erfarenhet av tidigare arbete inom IT-support, kunskaper om Microsoftprodukter samt SQL - men det viktigaste är att du är intresserad, nyfiken och har ett genuint intresse av att jobba med teknik. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

Att jobba hos oss 

Hogia Infrastructure Services lägger stor vikt vid att leverera högsta kvalitet och expertkompetens för alla våra tjänster. Områden vi arbetar inom är Microsoftsystem, molnlösningar, datakommunikation, säkerhetslösningar, projektledning och teknisk rådgivning, allt med drift av Hogias applikationer som kärnverksamhet.

Med moderna verktyg, vass kompetens och långsiktighet i allt vi gör, bygger vi på Hogia smarta lösningar som gör skillnad för många användare. För oss är det viktigt med hållbarhet oavsett om det gäller våra produkter, lokaler eller dig som medarbetare. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter, underbar havsnära arbetsmiljö och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan.

Låter detta intressant för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För denna tjänst genomför vi en bakgrundskontroll innan tillsättning.

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, godsterminaler, revisionsbyråer och fastighetsbolag. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2024-03-15
Sista ansökningsdag 2024-04-15
Kontakt Nadine Tehyrell, 072-6017346

Sök jobbet

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan