Software Developer till Hogia Ferry Systems i Vasa

Hogia Ferry Systems AB, Development

Hogia Ferry Systems AB

Hogia Ferry Systems grundades 1981 och har lång erfarenhet av att utveckla och stöda bokningssystem för färjetrafik, turism och sjöfrakt. 1987 lanserades det första bokningssystemet på den globala marknaden och med fokus på vår huvudprodukt BOOKIT erbjuder vi idag många olika typer av applikationer åt våra kunder över hela världen.

Bolaget som levererar moderna IT-lösningar inom rederibranschen är en del av den svenska Hogia-gruppen som är en familjeägd, självfinansierad programvaruleverantör som fokuserar på IT-lösningar för transport, redovisning och HR. Av våra 32 anställda sitter 30 på vårt kontor i Vasa, Finland, varav 13 systemutvecklare, resten av vårt team jobbar i Sverige och England.

Vi söker nu:

SOFTWARE DEVELOPER

Arbetet som systemutvecklare är omväxlande med en blandning av design, utveckling samt testning. Du blir en del av det team som arbetar med utveckling av vårt bokningssystem BOOKIT som består av backend, en uppsättning standard applikationer för Windows, enstaka Android applikationer, webbar samt API.

Vi söker dig som är en initiativrik lagspelare, som gärna tar dig an utmaningar och som har en positiv grundinställning. Du har högskoleutbildning eller är i slutskedet av dina studier inom området och har några års erfarenhet av modern objektorienterad programmering, gärna i form av .NET-utveckling.

Vi arbetar huvudsakligen i VB.NET och C#.NET, så kompetenser inom det är särskilt intressant. Erfarenhet av administration av IT-system (Microsoft miljö), databasadministration (MS SQL), webbutveckling (Aurelia, TypeScript) eller testning är ett plus.

På kontoret talar vi svenska och med kunderna kommunicerar vi på engelska, så vi ser gärna att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Om du känner att det här låter intressant, lämna in en fritt formulerad ansökan och CV via hogia.varbi.com senast 31.10.2021. OBS! Vi behandlar ansökningarna vartefter de kommer in, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För mera information, kontakta Christoffer Smeds (Development Manager),
christoffer.smeds@hogia.fi eller +358 50 444 2882.

Ytterligare information om Hogia Ferry Systems finns på www.hogiaferrysystems.com och om Hogia gruppen på www.hogia.se

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde
Löneform
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vasa
Län Pohjanmaa
Land Finland
Publicerat 2021-10-06
Sista ansökningsdag 2021-10-31
Kontakt Christoffer Smeds, +358 50 444 2882

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan